A la hora de introducir los cuencos en el
horno, es muy importante que sean apropiados para hornear, porque si no se
pueden romper con el calor.
GELATINA CASOLANA
Escolliu el color i les formes!
- 1 sobre de gelatina
- Aigua
- Motllos per fer gel
Fer
gelatines és molt fàcil i també podem fer que sigui divertit.
Si
escollim motllos divertits i amb formes, les nostres gelatines també ho seran.
I el
sabor també el podrem escollir: gelatines de maduixa, de llimona etc…
Necessitem un preparat per fer gelatina. Agafem un sobre i seguim les
indicacions. Normalment hem d’escalfar 1/4 de litre d’aigua i quan comença a
bullir, li tirem el preparat i remenem fins que es dissolgui bé.
Després
hi afegim 1/4 de litre d’aigua freda i remenem.
Posem
la gelatina als motllos i ho posem a la nevera unes 3 hores.
Per
desmotllar la gelatina podem submergir els motllos uns segons en aigua calenta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.